De start van jouw groei

Elke website wordt gebouwd met precisie en maatwerk. Bij ons draait het niet om standaardoplossingen; we geloven in het bouwen van volledig op maat gemaakte websites, omdat elk project uniek is en een unieke basis vereist. Ontdek hoe wij de grenzen verleggen van wat mogelijk is in de online wereld.

 

Bij ons geen templates of one-size-fits-all thema’s. Ons ervaren team van ontwikkelaars gaat elke uitdaging aan om een website te bouwen die naadloos aansluit bij jouw merk en doelstellingen. Of je nu een eenvoudige, informatieve website nodig hebt of een complexe webshop wilt opzetten, wij staan klaar om jouw visie tot leven te brengen. Onze custom websites worden vanaf de grond opgebouwd, met aandacht voor elk detail en met een focus op gebruiksvriendelijkheid en prestaties.

E-commerce oplossingen

Naast standaard websites hebben wij ook ervaring in het ontwikkelen van krachtige webshops die jouw producten tot leven brengen en jouw online verkoop stimuleren. Onze webshops worden ontworpen met oog voor conversie en gebruiksgemak, zodat jouw klanten een naadloze en plezierige winkelervaring hebben. Of je nu een klein assortiment hebt of een uitgebreide catalogus, wij hebben de expertise om jouw webshop naar nieuwe hoogten te tillen.

Bouw jouw , op maat gemaakt voor succes!

Iedereen is uniek

Maar waar wij echt in uitblinken, is het aangaan van de uitdagingen van custom webontwikkeling. Heb je specifieke wensen of unieke functionaliteiten nodig die niet standaard beschikbaar zijn? Geen probleem. Wij houden van een uitdaging en gaan graag met je in gesprek om te kijken wat er mogelijk is.

Van maatwerkfuncties tot integraties met externe systemen, wij vinden altijd een oplossing die past bij jouw unieke behoeften en doelstellingen. Kies voor custom webontwikkeling bij ons en laat jouw online aanwezigheid opvallen.

Onze klanten aan het woord

Vincent & Robert-Jan

GroeiLeaders

(5.0/5.0)

Harm werkt als een echte professional. Pakt zaken snel en vakkundig op en is altijd bereid om wat extra edits te doen voor een optimaal resultaat. Met waanzinnige websites tot gevolg!

Pieter Niestadt

Historische Uitgaven Schoonhoven

(5.0/5.0)

Op het moment dat je voor een eigen website kiest, is het wel heel prettig dat er mensen zoals Harm de Kluijver zijn. Hij vertaalt jouw idee├źn naar een eigentijdse en functionele website.

Iris van Dam

The World Is On My List

(5.0/5.0)

Na een paar jaar een WordPress-template te hebben gebruikt voor mijn reisblog, vond ik het tijd voor een eigen website. Ik had al een beetje een idee in mijn hoofd van hoe ik het wilde, maar kon het nog niet echt voor me zien. Harmless Agency heeft me hier heel goed bij geholpen.

Paul van der Hoeven

Next Gen Invest

(5.0/5.0)

Perfecte service, volledig op maat gemaakt. Prachtig resultaat, erg blij mee!

Caroline Prins

Freelancer

(5.0/5.0)

Prettige samenwerking en vlotte communicatie. Neemt je wensen en voorkeuren mee en gaat vervolgens enthousiast aan de slag met een eerste opzet. Met een prachtig en op maat gemaakt resultaat!

Wilmen Lier

Freelancer

(5.0/5.0)

Fijn bedrijf om mee te werken. Website is snel en responsief. De techniek van Harm heeft ervoor gezorgd dat onze posities in Google zelfs behouden/verbeterd zijn!