Fotografie

Het perfecte shot

Met fotografie zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf in het middelpunt staat. Omdat wij alles zelf doen kunnen we alles op maat regelen zoals: Teamfoto’s, werk impressie of nieuwe content voor op je social media: het is allemaal mogelijk! We plannen een shoot in, komen naar de afgesproken locatie, doen een nabewerking en sturen de nieuwe foto’s digitaal op zodat je ze overal kunt inzetten.

HET PERFECTE PLAATJE

JOUW EIGEN CONTENT IN BEELD

Niks is toffer dan unieke content hebben van je eigen bedrijf. Je kan ontzettend veel content van het internet halen, maar hoe gaaf is het om je eigen content te kunnen gebruiken?

Wanneer wij een shoot voor jou gaan doen zetten we ons ook echt in voor dat perfecte plaatje. We komen naar de locatie die jij hebt uitgekozen. Daarna gaan wij ons uiterste best doen om alles wat je wilt op de foto te zetten (en het liefst nog een beetje meer) om daarna met een volle sd-card weer terug naar huis te keren en daar alle foto’s uit te zoeken. Vervolgens maken we een collectie van alle foto’s die eruit springen en die nemen we samen door. Dan gaan we de foto’s nog wat ’tweaken en pimpen’ zodat je fotos nog even net wat meer naar voren komen. Als we dit hebben gedaan sturen we alle fotos op en ben jij volledige eigenaar van de foto’s. Dat betekent dus dat je alle rechten hebt over de fotos en dat je er mee mag doen wat je wilt, dat is wel zo fijn!
Al overtuigd? Neem dan contact met ons op en wij plannen een afspraak in!

TEAM FOTOGRAFIE

STRAAL PROFESSIONALITEIT UIT NAAR JE KLANTEN

Een teampagina zorgt voor een vertrouwde impressie bij je bezoekers. Klanten weten zo met wie ze in zee gaan en hebben gelijk een beeld bij jou als uitvoerder/ondernemer. Het is daarom belangrijk om goede fotos te hebben van jou en van je team.

Dit vertegenwoordigt ook de kwaliteit van je bedrijf wanneer je met mooie professionele foto’s kan laten zien wie jullie zijn! Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.