Strategie

Een frisse start

Het doel is om jouw bedrijf/product interessant te maken voor je klanten. Door de hoeveelheid ervaring die wij ondertussen hebben opgedaan weten we precies hoe we een strategie kunnen opbouwen die bij jouw merk/bedrijf past. Wij analyseren je huidige situatie en maken daar een op maat strategie voor zodat we jouw doelgroep kunnen gaan aanspreken en hoe jij de uitdaging aan kan gaan met de huidige concurrentie.

onze strategie

Brainstormen

VERDIEPEN IN JOUW BRANCHE

Voordat we gaan starten met het maken van een plan willen we weten in wat voor branche we te werk gaan. Daarom houden we vaak een meeting op locatie of online om elkaar beter te leren kennen, maar ook om er achter te komen wat jij momenteel graag anders ziet. Daarna trekken we ons terug om te bekijken wat de beste strategie is om jouw bedrijf weer netjes op de kaart te zetten!

We kijken naar de concurrenten, onderzoeken wat sterke aspecten zij verwerken in hun strategie en proberen op die manier “het wiel niet nog een keer uit te vinden”. Daarna zetten we ons creatieve brein in gang en voegen nieuwe ideeën, bevindingen en ervaringen toe om zo een sterk en gepersonaliseerd plan op tafel te kunnen zetten.

PLAN VAN AANPAK

WAAR MOET JE BEGINNEN?

Er zijn talloze manieren om jouw bedrijf meer op te laten vallen. . Zowel in Google als doorslaggevende keuze voor jouw toekomstige partner. Dit heeft alles te maken met vindbaarheid, presentatie, prestatie en kwaliteit. Het eerste deel heb je zelf niet altijd in de hand en dat kan best frustrerend zijn. Het is daarom handig om een plan te hebben zodat je duidelijk hebt wat je huidige positie is en waar we naartoe gaan werken.

In zo’n plan kan je o.a. focussen op rebranding van je bedrijf. Je kan er ook voor kiezen om verder te bouwen op het merk/brand dat je al hebt staan en zo naar het volgende niveau te stappen. Een hele andere aanpak is weer om vooral te focussen op advertentie-gerichte taken en het optimaliseren van je huidige situatie.

Zo is er voor iedereen weer een ander probleem en een andere aanpak. Wij snappen dat en willen jou daar graag bij helpen!