Terug naar overzicht

Zelf je website maken? Of uitbesteden aan een professional?

Tegenwoordig zijn er veel manieren om aan een website te komen. Je kan kiezen om alles zelf te doen of je kiest een professional uit die alles voor je regelt. Wij laten je zien waar je aan toe bent!

Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden bij het maken van een website. Hier even een simpel lijstje met wat dingen die aan bod komen als je een website wilt. Je hebt nodig:

Meestal zijn bovenstaande dingen makkelijk aan te schaffen wanneer je kiest om je website zelf te maken, maar wees er even van bewust dat deze dingen aan bod gaan komen. Dit kan toch onverwachte kosten met zich mee brengen.

Voor- en Nadelen

Natuurlijk zijn er altijd voor en nadelen. Zowel wanneer je zelf aan de slag gaat, maar ook als je het uit handen geeft. Het voornaamste verschil zit ‘m in de prijs. Vergelijk het even met het bouwen van een tuinhuisje. Wanneer je een kant en klaar tuinhuisje koopt ben je meer geld kwijt, maar je krijgt wel het tuinhuisje die je wilde. Als je zelf aan de slag gaat moet je zelf kijken hoe je het gaat aanpakken, het scheelt geld maar helaas is het eindresultaat niet altijd wat je er van had verwacht.
Zo werkt dat ook bij een website.

Zelf aan de slag

Niet iedereen heeft het budget voor nieuwe website. Als je dan zelf aan de slag gaat zal dit geld schelen.

Voordelen

  • Lage kosten

Uit handen geven

Wanneer je een website uit handen geeft is er simpelweg wat meer duidelijk; Je weet waar je aan toe bent.

Voordelen

  • Je weet waar je aan toe bent
  • Zelf geen omkijken naar
  • Werk op maat, door professionals
  • Duurzamer

Wat past het beste bij jou?

Misschien heb je niet altijd even duidelijk waar je bedrijf momenteel aan toe is, wat je doelgroep verwacht, wat de concurrentie doet etc…etc…

Het kan dan lastig zijn om de juiste keuze te maken. Wanneer het kan raden wij altijd aan om in zee te gaan met een bedrijf die jouw ideeën meeneemt en op basis van hun ervaring gaat kijken naar wat het beste bij jou past en hoe je de concurrentie achter je laat.

Twijfel? Wij hebben een tussenoplossing!

Er zullen genoeg mensen zijn die nu denken: Maar ik heb een relatief laag budget, maar ik wil zelf niet aan de slag gaan… wat dan?

Daar hebben wij over na gedacht. Niet iedereen ziet het zitten om zelf het hele verhaal uit te zoeken of zelf een website in elkaar te gaan zetten. Ook zullen er mensen zijn die nu al weten dat er geen “mooi tuinhuisje gaat staan”… Wat moet je dan doen?

Template Systeem

Wij hebben met onze ervaring een template samengesteld waarmee jij je eigen website kan samenstellen. Op die manier staat er al een design vast, hoef je zelf niks uit te zoeken, zijn er toch professionals aan het werk en weet jij dat het goed komt aangezien je ook een duurzame website hebt!

Het voordeel aan dit template is ook dat je kan uitbreiden. Wij hebben gekeken naar wat er in een basiswebsite terugkomt. Dit zit allemaal in het basis thema, maar er zijn ook dingen die jij misschien in je website wilt hebben die niet in ons thema zit. Op dat moment kan je die opties voor een relatief laag bedrag door ons laten inbouwen in je eigen template. Op die manier kan je nog steeds zelf bepalen hoe jouw website er uit komt te zien, en regelen wij alles voor je.

Over het algemeen kan dit 40-60 procent voordeliger uitpakken dan wanneer je een meer gepersonaliseerd traject wilt ingaan. Ben je benieuwd of zo’n template iets voor jou is? Vragen stellen mag altijd!