Project

Aim Communication

Voor Aim Communication zijn we totaal een nieuwe weg in geslagen. Via Linkedin kwamen we in contact met elkaar en zo zijn de eerste lijnen gelegd. We hebben een totaal nieuwe website mogen ontwikkelen waarbij vooral gefocust wordt op de werkwijze en de USP’s.

Bekijk website

Design

Een kleurrijke identiteit

In dit project was het design al gemaakt. De klant had zelf een design gemaakt die zij heel graag wilde aanhouden als lijn in de nieuwe website. Voor ons is dat geen probleem, we helpen immers graag waar dat nodig is. Wij zijn dus aan de slag gegaan met het design van de klant en hebben zo een volledig nieuwe up-to-date website ontwikkeld waarin veel duidelijker is wat Aim Communication doet en veel meer laat zien wat zij kunnen.

Oplevering

Een mooi eindresultaat

De oplevering hebben we op locatie gedaan in het onwijs gezellige kantoortje in Haastrecht. De klant kwam net terug van vakantie en het kwam makkelijker uit als de workshop bij haar op locatie gegeven werd. Dat is voor ons uiteraard geen probleem en zo zijn we dus bij Aim Communication langs gegaan om daar de website uit te leggen en hoe zij zelf de content kan beheren in de website.

Aan het einde geven we altijd aan dat de workshop best een hoop nieuwe informatie kan zijn. Mocht je er niet helemaal uitkomen kan je gerust aan de bel trekken. We kijken dan graag even met je mee en leggen het je nog een keertje uit; Een klein gebaar maar een groot effect op onze klanten.