Blog

Onze blogs

Naast toffe projecten maken willen we ook graag kennis delen. Dit kan iets grappigs, iets leerzaams of iets serieus zijn. We bloggen over de meest uiteenlopende onderwerpen: design, development, wordpress, hosting, marketing etc... Wil jij ergens informatie over? laat het ons dan vooral weten!

maart 25, 2023

Tips
Wordpress

Bekijk blog

Optimaliseer vandaag nog jouw WordPress website met deze 5 stappen

Heb je een Wordpress website maar denk je dat er meer uit te halen is? Er zijn een aantal simpele stappen die je kan uitvoeren waardoor je jouw website een stukje sneller kan laten maken of beter kan optimaliseren voor google.

januari 23, 2023

Information

Bekijk blog

Is AI de toekomst?

AI (kunstmatige intelligentie) is een term die steeds vaker voorkomt in onze dagelijkse gesprekken. Maar wat is AI precies en waarom is het zo belangrijk? In deze blog vertellen we kort over de start van AI, wat je er allemaal mee kunt en wat de toekomst ons brengt!

november 21, 2022

Online Marketing
Tips

Bekijk blog

De zoektocht naar nieuwe medewerkers… Hoe pak je dat aan?

Overal is personeel te kort. De banen liggen voor het oprapen, maar er zijn niet genoeg mensen die momenteel alle functies kunnen opvullen. Daarom is het belangrijk om op te vallen en jouw toekomstige medewerkers te laten zien wat ze bij jou kunnen verwachten.

november 21, 2022

Sound Design

Bekijk blog

Wat is de invloed van muziek/geluid?

Na enkele jaren ervaring in het produceren van muziek breiden we uit met een nieuwe tak! We zijn een muziektak gestart waarbij we op verzoek de studio in duiken om een passende sound voor uw video te creëren.

november 21, 2022

Hosting & Support

Bekijk blog

Waarom je website onderhoud nodig heeft

Onderhoud aan je website is belangrijk. Veel bedrijven hebben hier onderhoudscontracten voor zodat zij dit hele verhaal voor je uit handen nemen, maar waarom moet dat? En wat komt er allemaal bij kijken? Wij leggen het uit.

november 21, 2022

Hosting & Support

Bekijk blog

Mijn site is gehackt. Wat nu?

We weten allemaal dat het gebeurd, maar waarom? en door wie? En wat moet je doen als het jou overkomt? Wij leggen alles stap voor stap uit...

november 21, 2022

Development
Wordpress

Bekijk blog

de Top 5 plugins in 2022

Wordpress is bekend als "Open source", want inhoud dat iedereen hier software voor mag schrijven om de mogelijkheden eindeloos te houden, zo ook plugins. Maar welke plugins zijn nou de moeite waard en voegen echt iets toe aan jouw website? Wij hebben dè top 5 gemaakt!

november 21, 2022

Development

Bekijk blog

Zelf je website maken? Of uitbesteden aan een professional?

Tegenwoordig zijn er veel manieren om aan een website te komen. Je kan kiezen om alles zelf te doen of je kiest een professional uit die alles voor je regelt. Wij laten je zien waar je aan toe bent!

november 21, 2022

Development

Bekijk blog

WordPress, Webflow of Squarespace? Wat past bij jou?!

Wix, Webflow, Joomla, Drupal... Ondertussen zijn er zoveel verschillende methodes om een website te maken, maar wat is nu dè beste methode?

november 21, 2022

Design

Bekijk blog

De webdesign trends in 2022

Elk jaar brengt zijn eigen trends met zich mee; zo ook 2022. Wij hebben uitgezocht wat de trends van dit jaar zijn en hebben alles voor je uitgeschreven.

juli 7, 2022

Development
Hosting & Support

Bekijk blog

Wat is het nut van een SSL certificaat?

Heel leuk, zo'n SSL certificaat, maar wat is het? en wat doet het? En waarom heb jij er een (nodig)? Wij leggen het je uit.