Het creatieve proces begint hier!

Hier start de creativiteit en vakmanschap om jouw visie tot leven te brengen. Onze design service is de poort naar een wereld van op maat gemaakte ontwerpen, variërend van logo’s tot complete huisstijlen tot website/webshop design. Bij ons draait alles om het creëren van een unieke identiteit die jouw merk onderscheidt en versterkt. Ontdek hoe ons proces van concept tot voltooiing jouw verwachtingen zal overtreffen.

Wij geloven in de kracht van maatwerk. Onze designdiensten omvatten een breed scala aan mogelijkheden, van het ontwerpen van een herkenbaar logo tot het ontwikkelen van een consistente huisstijl die je merk versterkt. Ons proces begint met een diepgaand gesprek om jouw visie, doelen en behoeften te begrijpen. We luisteren naar jouw ideeën en inzichten, zodat we een design kunnen creëren dat perfect aansluit bij jouw merkidentiteit en doelgroep.

Het proces

Na het opstartgesprek gaan we aan de slag met het ontwikkelen van het design. Ons ervaren team van ontwerpers zet jouw ideeën om in visuele concepten die we vervolgens samen doornemen. We nemen de tijd om elk aspect van het design te bespreken, van kleurenschema’s tot typografie, om ervoor te zorgen dat het eindresultaat jouw verwachtingen overtreft. Jouw feedback is van onschatbare waarde en we staan ​​altijd open voor suggesties om het design volledig naar jouw smaak te maken

Smaakvol design, op maat gemaakt voor jouw succes!

Van ons, voor jou

We streven ernaar om niet alleen esthetisch aantrekkelijke ontwerpen te leveren, maar ook om de functionaliteit en effectiviteit ervan te waarborgen. Of je nu op zoek bent naar een logo dat je merkidentiteit weerspiegelt of naar een volledige huisstijl die consistentie uitstraalt in al je communicatie, wij hebben de expertise en creativiteit om jouw visie tot leven te brengen. Kies voor design op maat en laat je merk stralen!

Onze klanten aan het woord

Vincent & Robert-Jan

GroeiLeaders

(5.0/5.0)

Harm werkt als een echte professional. Pakt zaken snel en vakkundig op en is altijd bereid om wat extra edits te doen voor een optimaal resultaat. Met waanzinnige websites tot gevolg!

Pieter Niestadt

Historische Uitgaven Schoonhoven

(5.0/5.0)

Op het moment dat je voor een eigen website kiest, is het wel heel prettig dat er mensen zoals Harm de Kluijver zijn. Hij vertaalt jouw ideeën naar een eigentijdse en functionele website.

Iris van Dam

The World Is On My List

(5.0/5.0)

Na een paar jaar een WordPress-template te hebben gebruikt voor mijn reisblog, vond ik het tijd voor een eigen website. Ik had al een beetje een idee in mijn hoofd van hoe ik het wilde, maar kon het nog niet echt voor me zien. Harmless Agency heeft me hier heel goed bij geholpen.

Paul van der Hoeven

Next Gen Invest

(5.0/5.0)

Perfecte service, volledig op maat gemaakt. Prachtig resultaat, erg blij mee!

Caroline Prins

Freelancer

(5.0/5.0)

Prettige samenwerking en vlotte communicatie. Neemt je wensen en voorkeuren mee en gaat vervolgens enthousiast aan de slag met een eerste opzet. Met een prachtig en op maat gemaakt resultaat!

Wilmen Lier

Freelancer

(5.0/5.0)

Fijn bedrijf om mee te werken. Website is snel en responsief. De techniek van Harm heeft ervoor gezorgd dat onze posities in Google zelfs behouden/verbeterd zijn!

Hulp nodig?