Development

De juiste basis

Belangrijk is dat jouw website origineel, snel en geoptimaliseerd voor je doelgroep is. Daarnaast wil je ook nog dat je zelf makkelijk je content kan beheren zonder consequenties. Bij ons staat gebruiksvriendelijk bovenaan als het gaat om development. We willen dat jij blij bent met je nieuwe website, maar ook dat je er zelf makkelijk mee om kan gaan zonder dat je daar uitgebreide kennis voor nodig hebt.

Jouw Nieuwe website

De juiste fundering

Een goede fundering is de basis van elke website; het is noodzakelijk voor het bouwen van een stevige, betrouwbare en performante website. Een goede fundering zorgt voor een consistente, gemakkelijk navigeerbare structuur die een betere gebruikerservaring biedt. Het maakt ook het onderhoud en de verbetering van de website eenvoudiger. Een goede fundering omvat ook een goede codebase, geschikt voor zoekmachine optimalisatie (SEO), waardoor de website beter vindbaar is in zoekmachines. Om deze redenen is het cruciaal dat elke website een goede fundering heeft.

Gratis workshop op maat

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten met hun eigen custom website aan de slag kunnen. Daarom bieden wij na oplevering altijd een gratis workshop zodat jij wegwijs kan worden in je eigen website/webshop. Elke site werkt net even anders en niet iedereen weet even goed hoe WordPress in elkaar zit. Daarom is het fijn dat je weer helemaal bijgepraat wordt over de laatste technologieën en functies in je website/webshop.

WEBSHOPS

HOE STAAT JOUW WEBSHOP ER VOOR?

Online verkoop is de toekomst. Je ziet steeds meer dat de fysieke winkels inkrimpen en dat de online webshops de grond knallen. Jammer, maar wel de realiteit. Het beste wat je kan doen is meevaren en ook de stap naar online maken; misschien niet compleet, maar zeker voor een deel.
Wij maken webshops waarmee je de voorraad en de producten van je winkel makkelijk zelf kan beheren en waarin alle betaalmogelijkheden geïntegreerd zijn. Zo kan jij meedraaien met de nieuwe manier van verkopen en maak je de mogelijkheden eindeloos voor je klanten.

De veilige plek voor je website

Het belangrijkste bij een website is dat hij ten alle tijden online staat en dat de snelheid goed in orde is. Wij nemen dat graag voor je uit handen, zodat je daar zelf geen omkijken meer naar hebt. Mocht het toch een keer voorkomen dat jouw website offline is zullen wij alles laten vallen en direct aan de slag gaan om jouw website weer online te krijgen.

Ook is het belangrijk om je website netjes up-to-date te houden. Je wilt natuurlijk dat je website veilig en up-to-date blijft zonder al te veel moeite. Wij nemen dat hele takenpakket graag van je over. Afhankelijk van welk support-contract je afneemt zullen wij een x-aantal keer per jaar een update-ronde uitvoeren op je website zodat alles weer up-to-date is en dat jouw website weer veilig is. Op die manier optimaliseer je de duurzaamheid van je website en heb je dus langer plezier van jouw website. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.