Webdesign

Een creatieve switch

Een eerste indruk maak je geen tweede keer…. Een beetje cliché, maar het is echt zo. Tegenwoordig ligt de reactietijd van je bezoekers tussen de 1 en de 5 seconden. Het is dus belangrijk dat jij je klanten zo snel mogelijk kan overtuigen waarom jij de ideale oplossing bent/hebt voor je potentiële klanten. Hoe je dat doet? Doormiddel van webdesign!

Identiteit

Hoe laat je jouw identiteit werken?

Identiteit heeft alles te maken met structuur en consequent durven zijn. Op die manier gaan klanten jou herkennen en onthouden. Dit doe je eigenlijk door 1 lijn te trekken door je bedrijf. Klinkt logisch, maar dit wordt nog lang niet door iedereen gedaan. Bedenk altijd wat jij wilt uitstralen en houdt daar aan vast.

Wil jij laagdrempelig en speels overkomen naar je klanten? Dan hanteer je een andere style dan een zakelijk/commercieel bedrijf. Nogmaals, klinkt logisch, maar hoe zit dit bij jou? Welke style hanteer jij? en hoe laat jij dat doorstralen in je bedrijf?

We gaan graag met je om de tafel zitten om te kijken welk type webdesign bij jou past en wat jij graag wil uitstralen, want zo makkelijk is dat niet. Webdesign gaat om style, webdesign moet een indruk geven hoe jij als bedrijf te werk gaat en webdesign zorgt voor langer termijn klanten omdat jij opvalt en blijft hangen bij je klanten. Neem contact met ons op om er achter de komen hoe we jou daarbij kunnen helpen.

Een logo maakt of breekt je brand

Een van de belangrijkste elementen van  webdesign en van een brand is een logo. Het is daarom belangrijk dat het logo bij je past en dat je er trots op kan zijn. Dit is een goede start van het vormen van een identiteit en het doorontwikkelen van je bedrijf. Het vertegenwoordigd ook jouw webdesign en zorgt er voor dat je opvalt.

Wij willen je graag helpen bij zo’n goede start. Wij hebben genoeg creatieve mogelijkheden om jouw bedrijf/idee/project te laten stralen!