Welkom

Let's do it the HARMLESS way!

Welkom! Leuk dat we je aandacht hebben kunnen trekken! Voor het geval je het nog niet wist, wij zijn HARMLESS AGENCY. De full-service digital agency die jou van A-Z kan helpen bij de online identiteit van je bedrijf, want zeg nou zelf: Een eerste indruk maak je nog steeds maar een keer.

Strategie

EEN COMPLEET NIEUWE WEG
Prettig kennis gemaakt te hebben, wij gaan voor jou kijken naar de huidige situatie waarin jouw bedrijf zich momenteel in bevind. We kijken naar wat de concurrentie doet, we kijken naar de trends en onze eigen ervaring/bevindingen. Aan de hand van onze kennismaking en ons plan gaan wij een strategie opmaken waarin we de huidige situatie in kaart brengen en hoe wij naar deze situatie kijken. Ook laten we zien hoe wij jou kunnen helpen om meer klanten naar je website te trekken, hoe je positie in google geoptimaliseerd kan worden en welke taken we verder nog meer voor je kunnen overnemen.

Webdesign

JOUW IDENTITEIT IN VISUELE VORM
Het is belangrijk dat je identiteit doorschemert in je online plaatje. Dat kan een logo zijn die aansluit bij de style, maar ook een beleving die de website kan achterlaten bij een bezoeker. Het is daarom belangrijk dat jouw bedrijf geassocieerd wordt met een bepaalde style die doorvertaald wordt in: Jouw huisstijl. Het belangrijkste is daarna dat alles wat er te vinden is over jouw bedrijf, allemaal aansluit op die huisstijl zodat je herkenbaar wordt en dat je opvalt voor jouw publiek/doelgroep. Dat doen wij met webdesign.

Development

EEN DUURZAME SAMENSTELLING
Er zijn tegenwoordig talloze manieren om aan een website te komen, maar waar men vaak tegenaan loopt zijn:

  1. De mogelijkheden
  2. De duurzaamheid

Wij maken websites waar je trots op kan zijn en waar wij met een goed gevoel op terug kunnen kijken; We zijn er immers voor jou! De basis is belangrijk en het onderhoud is nog belangrijker. Wij kunnen je een budget-oplossing geven, maar we kunnen je ook compleet ontzorgen wat betreft onderhoud aan je website. Omdat wij alle websites custom maken zijn de mogelijkheden eindeloos en zijn er altijd mogelijkheden om door te groeien met je website.

Tijd voor verandering

Hopelijk hebben we een beetje kunnen uitleggen wat we doen, maar we zijn nu ontzettend benieuwd naar jouw verhaal. Laten we een gesprek inplannen om elkaar te leren kennen en om eens te kijken naar jouw huidige situatie en hoe wij jou daarbij kunnen helpen!