Project

BARAQ

Een onwijs tof project waarin we echt grote stappen hebben kunnen maken. Een frisse 2023 look en een makkelijke manier om evenementen te beheren; Precies wat BARAQ nodig had.

Bekijk website

Design

Spreek écht je doelgroep aan

Voor BARAQ hebben we een fris en modern design ontworpen dat perfect past bij de ambitieuze doelstellingen van het bedrijf. Het nieuwe design heeft een 2023-look met een eigentijdse uitstraling. We hebben aandachtig gewerkt om een visueel aantrekkelijke website te creëren die de aandacht trekt van bezoekers en vooral gemakkelijk te gebruiken is. Dit zorgt ervoor dat bezoekers gemakkelijk door de website kunnen navigeren en snel vinden wat ze zoeken. Kortom, het nieuwe design van BARAQ is een belangrijke stap voorwaarts om het merk van het bedrijf te versterken en meer bezoekers aan te trekken.

Development

Eenvoudig te beheren

We hebben ook hard gewerkt aan een goedwerkende website. We hebben de website voorzien van nieuwe functionaliteiten waarmee het mogelijk is om evenementen aan te maken en gemakkelijk de ticketsverkoop toe te voegen via externe ticketverkopers zoals bijvoorbeeld: Eventbrite of Eventix. Het evenementen systeem is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en flexibiliteit. Het integreren van een timer op de evenementpagina’s zorgt ervoor dat bezoekers snel en gemakkelijk kunnen zien hoeveel tijd er nog resteert voordat een evenement begint. Kortom, we zijn erin geslaagd om de website van BARAQ aanzienlijk te verbeteren door nieuwe functionaliteiten te introduceren en deze naadloos te integreren in het nieuwe design!