Een interactieve web-app voor de fanbase van Alan Walker, dit is "The Walkerverse".

Over
Alan Walker

“The Walkerverse” was een gaaf project dat fans van de muziekartiest Alan Walker enorm enthousiast maakte. Het platform was speciaal opgezet om aankondigingen te doen over het nieuwe album: The Walkerverse. Elke week werd er een nieuw icoon vrijgegeven op het platform, wat een spannend gevoel van anticipatie opwekte bij de fans.

Bij ons digitale bureau hebben we met trots gewerkt aan het creĆ«ren van het “Walkerverse” platform voor de wereldberoemde artiest Alan Walker. Dit innovatieve platform was bedoeld om de fans van Alan Walker op de hoogte te houden van de laatste updates en ontwikkelingen binnen het “Walkerverse”.

Het “Walkerverse” bood een unieke kans voor fans om zich onder te dompelen in de wereld van Alan Walker, met exclusieve content, achter-de-schermen inzichten, en nieuws over zijn muziek en projecten. Ons team heeft met veel toewijding gewerkt aan het ontwerp en de ontwikkeling van dit platform, met als doel een boeiende en meeslepende ervaring te bieden voor alle fans van Alan Walker.

#Trots

Hoewel het project momenteel niet meer actief is omdat het album is uitgebracht, kijken we met veel plezier terug op dit gaaf en innovatief project. Het was een eer om te mogen bijdragen aan het versterken van de band tussen Alan Walker en zijn fans, en we zijn dankbaar voor de mogelijkheid die we hebben gehad om een bijdrage te leveren aan het “Walkerverse”.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vul het formulier in en laten we beginnen met het realiseren van jouw volgende succesverhaal!

Hulp nodig?