Voor Aqua2Go hebben we een verouderde webshop getransformeerd naar een strakke, moderne en frisse online winkel. Dankzij een geslaagd re-design hebben we een webshop neergezet die vertrouwen wekt en verkoopcijfers stimuleert.

Over
Aqua2go

Aqua2Go verkoopt unieke producten via hun vernieuwde en moderne webshop. We hebben hun verouderde site getransformeerd met een strak re-design en extra features zoals “PDF facturen” en verschillende verzendlocaties. Het resultaat is een frisse, gebruiksvriendelijke webshop die vertrouwen wekt en verkoopcijfers stimuleert.

Het Begin van het Project

Aqua2Go is een innovatieve webshop die unieke producten aanbiedt. Hun oude webshop was echter verouderd en straalde weinig vertrouwen uit naar potentiële klanten. In samenwerking met Aqua2Go hebben we een voorstel gedaan voor een re-design dat onmiddellijk in de smaak viel. Ons doel was om een platform te creëren dat zowel visueel aantrekkelijk als functioneel is, en dat het vertrouwen van de klanten herstelt.

Het Proces

Na goedkeuring van ons designvoorstel, zijn we begonnen met de ontwikkelfase. Dit project was bijzonder leuk en uitdagend vanwege de verschillende extra features die we hebben geïntegreerd. We implementeerden onder andere “PDF facturen” en de mogelijkheid om naar verschillende verzendlocaties te sturen. Door deze functionaliteiten toe te voegen, hebben we de gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie van de webshop aanzienlijk verbeterd. Elke stap in het proces werd nauwkeurig uitgevoerd om te zorgen voor een soepel functionerende en klantvriendelijke webshop.

Het Resultaat

Het eindresultaat is een moderne, frisse en gebruiksvriendelijke webshop die de unieke producten van Aqua2Go op een professionele manier presenteert. De nieuwe webshop straalt vertrouwen uit en biedt een uitstekende gebruikerservaring, wat heeft geleid tot een stijging in de verkoopcijfers. Aqua2Go is zeer tevreden met de nieuwe webshop, die nu klaar is om verder te groeien en meer klanten aan te trekken.

Slotwoord

Heb jij ook een webshop die toe is aan een upgrade? Net als bij Aqua2Go kunnen wij jouw verouderde webshop transformeren naar een moderne, conversiegerichte online winkel. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het optimaliseren van je online verkoopplatform. Samen zorgen we voor een succesvolle digitale toekomst voor jouw bedrijf!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vul het formulier in en laten we beginnen met het realiseren van jouw volgende succesverhaal!

Hulp nodig?