Oprijplaza biedt via hun webshop hoogwaardige oprijplaten voor dieren, rolstoelen en andere mobiliteitshulpmiddelen, geschikt voor zowel thuis als in voertuigen zoals bussen.

Over
Oprijplaza

Voor het project Oprijplaza hebben we een grote webshop gemigreerd van een complex systeem naar een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk platform. Het design, geleverd door Maasfactor, hebben we omgezet naar een functionele en praktische webshop. We zijn trots op dit project en blijven de klant ondersteunen met nazorg en ondersteuning.

De start

Het Oprijplaza-project begon met de uitdaging om een bestaande, complexe webshop te transformeren naar een meer gebruiksvriendelijk en beheersbaar systeem. De klant had behoefte aan een platform waar hij gemakkelijk zijn producten kon beheren en zijn online aanwezigheid kon optimaliseren.

Het design werd aangeleverd door een extern designbureau, wat ons een solide visuele basis gaf om mee te werken. Ons doel was om dit design om te zetten in een functionele, aantrekkelijke en efficiënte webshop.

Ontwikkeling van Oprijplaza

Het ontwikkelingsproces van Oprijplaza was een samenspel van creativiteit en technische expertise. We begonnen met het integreren van het aangeleverde design in ons systeem, waarbij we ervoor zorgden dat elke visuele en functionele detail naadloos werd omgezet. De focus lag op het creëren van een intuïtieve interface die de beheerder eenvoudig kon gebruiken om producten toe te voegen, te bewerken en te organiseren. Onze aanpak omvatte grondige tests om ervoor te zorgen dat de webshop soepel en zonder problemen draaide.

Nazorg & ondersteuning

Onze betrokkenheid eindigt niet bij de livegang van de webshop. We vinden het belangrijk dat onze klanten volledig tevreden zijn en blijven met hun nieuwe platform. Daarom bieden we doorlopende nazorg en ondersteuning. De klant kan altijd bij ons terecht met vragen of verzoeken om mee te kijken en te helpen waar nodig.

Ook is de hosting bij ons ondergebracht waardoor wij snel en gemakkelijk te hulp kunnen schieten daar waar het nodig is. Deze continue ondersteuning zorgt ervoor dat de webshop altijd optimaal blijft functioneren en dat de klant zich gesteund voelt in zijn online ondernemerschap.

Terugblikken

Het Oprijplaza-project is een voorbeeld van hoe we complexe uitdagingen omzetten in efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossingen. We zijn trots op ons werk en de blijvende relatie die we met onze klanten opbouwen. Dit project onderstreept ons vermogen om hoogwaardige webshops te creëren en te beheren, en onze toewijding aan klanttevredenheid door middel van voortdurende ondersteuning.

Wij hebben Oprijplaza geholpen met het transformeren van hun complexe systeem naar een overzichtelijk en effectief platform. Ontdek hoe wij ook jou kunnen ondersteunen bij het verbeteren van jouw online winkelervaring. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons samen werken aan een succesvolle digitale toekomst voor jouw bedrijf!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vul het formulier in en laten we beginnen met het realiseren van jouw volgende succesverhaal!

Hulp nodig?