Bij Treeline komen ambacht en natuur samen in tijdloze designs. Vervaardigd uit exclusief en lokaal hout gaande van majestueuze eiken tot karaktervolle kastanjes, elk stuk belichaamt de geschiedenis van een oude boom.

Over
Treeline

Het Treeline-project was een inspirerende samenwerking met Groeileaders, gericht op het creëren van een online platform dat de exclusieve ervaring van Treeline perfect weergeeft. Treeline is een uniek bedrijf dat op maat gemaakte tafels maakt van bomen met een verhaal, en onze taak was om deze unieke benadering te vertalen naar een visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website.

Design & Ontwikkeling

Het ontwikkelingsproces begon met het ontwerpen van een website die de essentie van Treeline kon vastleggen. We wilden ervoor zorgen dat elke tafel met zijn unieke verhaal en prachtige ambachtelijke details tot zijn recht zou komen. Het ontwerp moest niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook de bezoeker een gevoel van luxe en exclusiviteit geven. Met dit doel voor ogen hebben we een design gecreëerd dat een directe schot in de roos bleek te zijn. De klant was onmiddellijk enthousiast over het ontwerp, wat ons een solide basis gaf om verder te gaan met de development-fase.

In de ontwikkelingsfase hebben we ervoor gezorgd dat de website zowel visueel als functioneel indrukwekkend was. Belangrijke elementen zoals hoogwaardige afbeeldingen, interactieve galerijen en gedetailleerde beschrijvingen van de tafels werden geïntegreerd om de bezoekers een meeslepende ervaring te bieden. We besteedden veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid van de website, zodat potentiële klanten gemakkelijk konden navigeren en de unieke eigenschappen van elke tafel konden ontdekken.

Het Resultaat

Het eindresultaat van het Treeline-project is een schitterende website die de chique ervaring van Treeline perfect weerspiegelt. De tafels staan centraal, met prachtige foto’s en verhalen die de unieke oorsprong van elke tafel benadrukken. De website biedt een intuïtieve en aangename gebruikerservaring, waardoor bezoekers gemakkelijk door de verschillende tafels kunnen bladeren en de details kunnen bewonderen.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vul het formulier in en laten we beginnen met het realiseren van jouw volgende succesverhaal!

Hulp nodig?