Start a project

Start vandaag

 

1. Kennismaking

We maken graag een goede start door een kennismaking in te plannen (dat kan ook online). Hierin stellen we ons kort voor en proberen we er achter te komen wie jij bent en wat jouw project inhoud zodat we samen op dezelfde manier en met dezelfde visie te werk kunnen gaan. Verder leren we elkaar kennen door vragen te stellen en alvast een nieuwe afspraak in te plannen.

2. Plan van aanpak

Na ons kennismakingsgesprek zullen we alle bruikbare informatie verzamelen om een Plan van aanpak te maken. Hierin blikken we terug op wat er allemaal gezegd is en wat de bedoeling zal zijn van jouw project. We maken een plan met richtlijnen, ontwikkelplannen en een indicatie van de prijs en de tijdsduur.

3. Voorstel

Nadat wij een Plan van aanpak hebben kunnen maken is het tijd voor de 2e meeting. Hierin presenteren wij onze bevindingen, onze plannen en onze gedachtengang. We gaan uitgebreid in op de verschillende stappen die we zullen maken om het gewenste resultaat te behalen en laten zien dat we een strategie hebben waarmee we het beste resultaat voor jou kunnen bereiken.

4. Start project

Na akkoord op ons voorstel is het tijd om de handen uit de mouwen te steken. We gaan aan de slag! Geheel zoals afgesproken, geen vreemde en onverwachte kostenposten… Afspraak = afspraak, daar houdt iedereen van dus waarom onnodig ingewikkeld doen? Tijdens het project zullen we nog wat controlemomenten inplannen zodat we met jou de voortgang kunnen bespreken en eventuele bijzonderheden kunnen bespreken. Zo blijf je ook op de hoogte van het proces.

5. Oplevering

We zijn zeer trots dat we een succesvol project hebben afgerond en we zijn blij dat je ons team deze kans hebt gegeven. Na het afronden doen we een oplevering waarbij we alles nog even doornemen. Verder bieden we nog nazorg aan om de kwaliteit door te blijven trekken in de nieuwe werkzaamheden. Verder zijn we altijd bereikbaar en kan je dus altijd terecht voor vragen of nieuwe werkzaamheden om door te blijven groeien. We zijn ervan overtuigd dat je een positieve ervaring zult hebben met ons team en dat je tevreden zult zijn met het resultaat!