Wij maken het verschil

Ontdek onze diverse diensten die je online aanwezigheid verbeteren. Van het ontwerpen van websites tot het bedenken van strategieën, ons team staat klaar om je visie te realiseren en je bedrijf naar succes te leiden. Ontdek hier hoe we je kunnen helpen groeien en uitblinken in het digitale tijdperk.

Wij begrijpen dat het proces naar een goede website lastig kan zijn. Wij helpen jou graag verder!

1. Strategie

Met onze strategische benadering als digital agency begrijpen we de unieke uitdagingen waarmee jouw bedrijf te maken heeft. We leveren geen one-size-fits-all oplossingen, maar ontwikkelen maatwerkstrategieën die precies aansluiten bij jouw behoeften en doelen.

Van het analyseren van concurrenten tot het identificeren van groeimogelijkheden, wij zijn er om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

2. Design

Dankzij onze ervaring in website design begrijpen we hoe belangrijk een sterke online aanwezigheid is. Elk ontwerp dat we maken, is gebaseerd op jouw merk en wat jouw gebruikers nodig hebben.

We zorgen ervoor dat je website responsief en gemakkelijk te gebruiken is. Ons doel is om je website om te vormen tot een krachtig platform dat je merk uniek maakt en je doelgroep op een betekenisvolle manier aanspreekt.

3. Development

Met onze Development dienst staan we klaar om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen. Onze ervaren ontwikkelaars combineren creativiteit en technische vaardigheden om op maat gemaakte websites te leveren die perfect aansluiten bij jouw bedrijfsdoelen. Of het nu gaat om het bouwen van een nieuwe website of het optimaliseren van een bestaande, wij zorgen voor een naadloze en krachtige online ervaring voor jou en je klanten.

4. Online Marketing

Met onze Online Marketing dienst vergroten we jouw online zichtbaarheid en bereik door middel van SEO, contentmarketing en sociale media-beheer.

Ons team biedt een uitgebreid scala aan doelgerichte campagnes en data-analyse, waardoor jouw investering in online marketing meetbare resultaten oplevert. Laat ons jouw merk laten opvallen en jouw bedrijfsdoelen bereiken.

Maar er is meer…

Meer dan alleen websites. Wij begrijpen de complexiteit van digitale aanwezigheid. Van hosting tot doorontwikkeling en integratie van Google Gsuite, wij zijn jouw complete partner op de digitale reis. Met onze expertise ondersteunen wij jou op elk vlak, zodat jij je kunt concentreren op bedrijfsgroei.

Wij ondersteunen in het gehele proces:

Hosting & Domein

Betrouwbare webhostingoplossingen die ervoor zorgen dat jouw website altijd online en toegankelijk is. Met technische ondersteuning en geavanceerde infrastructuur bieden wij gemoedsrust zodat jij je kunt concentreren op jouw bedrijf.

Onderhoud

Laat ons team regelmatige updates, back-ups en beveiligingscontroles uitvoeren om ervoor te zorgen dat jouw website altijd veilig, up-to-date en optimaal presteert, zodat jij je eindelijk kunt richten op jouw kernactiviteiten.

Doorontwikkeling

Wij helpen jouw digitale platform voortdurend te evolueren en te groeien om aan de veranderende behoeften van jouw bedrijf en klanten te voldoen. Of het nu gaat om nieuwe functies toevoegen, de gebruikerservaring optimaliseren of nieuwe technologieën implementeren, wij houden zijn jouw partner.

Google Gsuite Integratie

Integreer Google Gsuite in jouw digitale workflow voor efficiëntere samenwerking, documentendeling en communicatie. Verhoog de productiviteit en verbeter de samenwerking binnen jouw team met deze uitgebreide suite van productiviteitstools.

Klanten houden van ons

Lees wat onze gewaardeerde klanten te zeggen hebben over hun ervaringen met onze diensten.

Vincent & Robert-Jan

GroeiLeaders

(5.0/5.0)

Harm werkt als een echte professional. Pakt zaken snel en vakkundig op en is altijd bereid om wat extra edits te doen voor een optimaal resultaat. Met waanzinnige websites tot gevolg!

Pieter Niestadt

Historische Uitgaven Schoonhoven

(5.0/5.0)

Op het moment dat je voor een eigen website kiest, is het wel heel prettig dat er mensen zoals Harm de Kluijver zijn. Hij vertaalt jouw ideeën naar een eigentijdse en functionele website.

Iris van Dam

The World Is On My List

(5.0/5.0)

Na een paar jaar een WordPress-template te hebben gebruikt voor mijn reisblog, vond ik het tijd voor een eigen website. Ik had al een beetje een idee in mijn hoofd van hoe ik het wilde, maar kon het nog niet echt voor me zien. Harmless Agency heeft me hier heel goed bij geholpen.

Paul van der Hoeven

Next Gen Invest

(5.0/5.0)

Perfecte service, volledig op maat gemaakt. Prachtig resultaat, erg blij mee!

Caroline Prins

Freelancer

(5.0/5.0)

Prettige samenwerking en vlotte communicatie. Neemt je wensen en voorkeuren mee en gaat vervolgens enthousiast aan de slag met een eerste opzet. Met een prachtig en op maat gemaakt resultaat!

Wilmen Lier

Freelancer

(5.0/5.0)

Fijn bedrijf om mee te werken. Website is snel en responsief. De techniek van Harm heeft ervoor gezorgd dat onze posities in Google zelfs behouden/verbeterd zijn!

Hulp nodig?