Online Marketing

Strategie op maat

Een belangrijk onderdeel van je online presentatie is online marketing. Het is natuurlijk belangrijk dat iedereen jouw bedrijf kan vinden zodat het aantal bezoekers en potentiële klanten op je website stijgt. Op die manier resulteert dat dus ook in meer leads en uiteindelijk meer omzet, want dat is wat je wilt: Je wilt zoveel mogelijk mensen laten zien waar jij goed in bent/wat jij te bieden hebt.

GOOGLE POSITIONERING

De eerste plaats in google... maar hoe?

Iedereen wil op de eerste pagina staan, maar er zijn maar een beperkt aantal plaatsen. Daarom is het belangrijk dat je ook online je marketing goed geregeld hebt, maar dat is tegenwoordig lastiger dan ooit. Je Google positie is eigenlijk één grote strijd om die eerste plaats. Om die strijd aan te gaan moet je zelfverzekerd en sterk in je schoenen staan + je moet weten wat je doet. Wij helpen je graag verder met het behalen van de hoogste positie met jouw budget. Zo haal je altijd het maximale uit je investering.

WEBSITE OPTIMALISATIE & ADVERTEREN

Vindbaarheid is tegenwoordig vaak meer dan alleen SEO (Search Engine Optimization). Met SEO optimaliseer je je website door content aan te passen, verschillende meetbare tools in te zetten en je website zo compleet mogelijk aan te bieden in Google. SEO is ontzettend belangrijk voor een goede basis, maar de echte cijfers komen binnen door SEA (Search Engine Advertising). Zoals de naam al zegt “adverteren”.

Bij adverteren komt ook geld om de hoek kijken. Het is dan ook belangrijk dat jouw geld nuttig en slim gebruikt wordt. Dit gaan wij voor je doen! Door de jaren ervaring weten wij ondertussen aardig wat handigheidjes waardoor jouw website al een aantal stappen voorsprong heeft op de rest. Benieuwd wat voor resultaten we voor jou kunnen behalen? Neem dan contact met ons op!

DOORONTWIKKELEN

EN DAT IS NOG MAAR HET BEGIN

Het is ook belangrijk om door te gaan met de cijfers die binnenkomen met je advertenties. Op die manier heb je steeds een beter beeld van waar je doelgroep naar op zoek is en waar jij moet gaan targeten met zowel je SEO als je SEA. Online marketing is ook een langer termijn plan waarbij je steeds beter te werk kan gaan met de data die je binnenkrijgt. Neem contact met ons op om te kijken waar wij zou bij kunnen helpen.