Project

The World Is On My List

The World Is On My List is een uitgebreide reis-website waarin Iris haar ervaring uitschrijft doormiddel van blogs, tips en routes. Wij mochten voor haar een nieuwe website designen en ontwikkelen en het is een super tof resultaat geworden!

Bekijk website

Design

Een compleet nieuwe start

Voor The World Is On My List mochten we zowel design als development oppakken. Eerst hebben we samen met Iris gekeken naar de dingen die zij mooi vond in combinatie met wat voorbeeld websites. Aan de hand daarvan zijn we wat ideeën gaan uitwerken en zijn we al snel tot de conclusie gekomen dat de style speels moest zijn, maar wel leesbaar. Verder gaf Iris ook aan dat zij de terracotta kleuren mooi vond dus die hebben we meegenomen naar het design.

Het design is ontzettend gaaf geworden en helemaal naar wens van Iris zelf. De komende jaren kan zij er weer tegenaan en kan ze op een gebruiksvriendelijke manier haar verhaal vertellen naar de lezers!

Development

Een stevige basis voor de toekomst

Omdat wij zelf het design hebben gedaan hebben we ondertussen al handige logica kunnen toepassen aan het design waarop wij de development erg optimaal kunnen inzetten. Zo zijn er herbruikbare componenten gebruikt die op meerdere plekken terugkomen zodat de website wel dezelfde logica aanhoud. Dit is erg belangrijk voor de leesbaarheid van je website en het wekken van interesse bij je lezers.

Verder is elke website van ons gemaakt om potentieel uit te kunne breiden; zo ook deze website. Mochten er in de toekomst nieuwe dingen aan bod komen die belangrijk zijn kunnen we die altijd weer inbouwen en uitbreiden naar wens van de klant. Zo hou je het langste plezier van je website.