Project

3Bird

Wij leveren developers versterken jouw team, net waar jij dat nodig hebt. Met onze ervaring en selectie van ontwikkelaars dekken we alle technologieën en programmeertalen af.

Een frisse 2023/2024 look!

3Bird, een bloeiend bedrijf met een gevestigde reputatie, had behoefte aan een visuele transformatie om relevant te blijven in de steeds veranderende digitale markt. Hun oude design, hoewel ooit baanbrekend, was in de loop der jaren gedateerd geworden en had de moderne uitstraling verloren die nodig is om klanten te blijven boeien.

Wij hebben de uitdaging met enthousiasme omarmd. We begonnen met een grondige analyse van het bestaande ontwerp en identificeerden de pijnpunten en kansen voor verbetering. Vervolgens werkten we nauw samen met 3Bird om hun visie, doelen en merkidentiteit volledig te begrijpen.

Het resultaat van onze inspanningen mag er zijn. We hebben het oude design van 3Bird getransformeerd tot een visueel aantrekkelijke en functioneel geavanceerde website. Met een eigentijds kleurenpalet, gebruiksvriendelijke navigatie en responsieve lay-out, is 3Bird nu helemaal klaar om indruk te maken op hun potentiële klanten.

 

Development

De developers-module

De developers-module is een opvallend kenmerk van de vernieuwde website voor 3Bird. Hiermee kunnen potentiële klanten snel en gemakkelijk de perfecte developer vinden voor hun specifieke behoeften. Ze kunnen zoeken op basis van expertise, ervaring en andere relevante criteria. Dit stelt 3Bird in staat om hun klanten een persoonlijke en efficiënte service te bieden. Bij elke developer staat ook in detail omschreven wat de werkervaring is, waar deze ervaring is opgedaan en meer persoonlijke informatie die relevant is voor de klant.

Oplevering en onderhoud

Onze betrokkenheid stopte niet na de lancering. We blijven nauw samenwerken met 3Bird om te zorgen dat hun online platform blijft evolueren en groeien, en we staan altijd paraat om ondersteuning te bieden wanneer dat nodig is.

Wij zijn trots om op maat gemaakte oplossingen te leveren, zoals de developers-module voor 3Bird. Als je meer wilt weten over ons developmentproces of andere mogelijkheden voor jouw bedrijf, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.